TOM WALKER – Singer-songwritern släpper debut-EP:n ”Blessings”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Multiinstrumentalisten Tom Walker är född i Skottland och uppvuxen i Manchester, och är sedan förra året signad till Sony’s Relentless Records. Senaste släppta låtarna ”Just You And I” och ”Blessings” har redan streamats över 14 miljoner gånger. Nu kommer debut-EP:n.

Walker har sedan starten förra året redan hunnit samla på sig fina lovord från tastemakers så som Clash Magazine och Pigeons & Planes, samt fått adderingar på BBC Radio 1, BBC 1Xtra och Beats1, och turnerat med BBC Introducing i England. Härnäst väntas avrundandet av hans pågående europaturné med ett stopp i Sverige vid årets upplaga av Sony Live samt en avslutande slutsåld spelning på Omera i London.

På EP:n som släpps idag hittas två nya låtar som är skrivna av Tom Walker med produktion av Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys, Kasabian) samt en akustisk version av spåret ”PLAY DEAD”.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners