NICK MURPHY släpper nya EPn ´Missing Link´

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nick Murphy släppte tidigare i veckan en video från hans kommande projekt ´Missing Link´. Projektet är den första musiken som Nick Murphy släppt sedan singeln ´Stop Me (Stop You)´. EPn finns ute nu och innehåller fem nya låtar däribland nya singeln ´Your Time` featuring Kaytranada.

Lyssna på ´Missing Link´ här

Den Australiensiska producenten och musikern, gick tidigare under namnet Chet Faker och nådde stora framgångar, numera går han under sitt riktiga namn Nick Murphy. Under namnet Chet Faker släppte han sitt kritikerhyllade album ´Built On Glass´ och han har synts på Jimmy Kimmel Live, nominerats till MTV Video Music Awards. Han har även spelat på utsålda konserter på O2 Academy Brixton och New Yorks Terminal 5 och spelat på festivaler såsom Coachella, Lollapalooza, Glastonbury och Primavera Sound.

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners