NICK MURPHY släpper nya singeln ‘Medication’!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nick Murphy, tidigare känd som Chet Faker, har släppt nya singeln ‘Medication’ via Futue Classic / [PIAS]. “Det är en låt som handlar om ignorans och felaktig logik, jag ville veta hur det var att skriva om ett ego med stort självförtroende ” säger Nick Murphy. Nu förbereder sig Nick Murphy för andra delen av sin turné som tar honom till Nordamerika och Europa.

Lyssna på ‘Medication’ här

Den Austalienska och New York-baserade producenten och musikern släppte tidigare i år EPn ´Missing Link` under sitt riktiga namn Nick Murphy. Under namnet Chet Faker blev han kritikerhyllad världen över för albumet ´Built On Glass` och i skrivande stund har han över 200 miljoner streams av sina låtar.

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners