JULIA FREJ släpper debut-EP och turnerar i sommar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Julia Frej slog igenom med sin tolkning av Broder Daniels ”Shoreline”. Julia översatte klassikern till svenska och ”Vi är skuggor” blev en viral hit. Idag släpper hon Fröken Frejs Epistlar, en femspårig debut-EP med egenskrivet material.

Mångsysslaren Julia Frej som blev känd för tv-publiken 2010 som ena halvan av humorduon Kakan och Julia på SVT har sedan dess b.la hunnit med att programleda Ink Master Sverige, styra skutan för den egna podcasten – Julia Frej Unplugged, varit modell, DJ och spelat i rockband men också arbetat som volontär för organisationen I am you genom vilka hon även startat musikprojekt i två flyktingläger i Grekland.

Hela vägen har gitarren och musiken funnits med och likaså processen att skriva texter om det självupplevda. En process som nu har lett henne till att ta steget mot en solokarriär.

I sommar beger sig Julia ut på turné genom landet och idag presenteras de två första datumen; Trästockfestivalen 22/7 och Edsbyn Pride 18/8.

© United Stage Artist

print

Våra samarbetspartners