BRYSON TILLER släpper ny musik idag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den multiplatinasäljande och enormt hyllade stjärnan Bryson Tiller meddelar idag den efterlängtade nyheten att hans andra album “True To Self” släpps den 23 juni via Trapsoul/RCA Records. Idag överraskar Bryson Tiller med att släppa två låtar från det kommande albumet. Låten “Get Mine” feat. Young Thug och den officiella singeln “Somethin Tells Me” som är skriven av Bryson och T-Minus samt producerad av T-Minus.

2015 släppte Bryson Tiller debutalbumet “T R A P S O U L” som sålde platina med imponerande 2,1 miljarder streams i USA. Albumet innehöll succélåtar som “Don’t”, “Exchange”, “Sorry Not Sorry” “Rambo” och “Overtime”.

Bryson Tillers T R A P S O U L turné som svepte genom 47 städer i USA & Europa var utsåld och gjorde enorm succé, inte minst i Stockholm där han fick Nobelberget att fullkomligt koka.

Bland Bryson Tillers alla framgångar de senaste åren finns även en GRAMMY-nominering (Best R&B Song för “Exchange”) och två vinster på BET Awards för Best New Artist och Best Male R&B/Pop Artist. Med nya albumet “True To Self” väntas Bryson fortsätta fängsla fans världen över.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners