BRYSON TILLERS Europaturné med SZA till Stockholm och Göteborg

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Set It Off Tour kommer till Annexet, Stockholm 28 oktober och till Kajskjul 105, Göteborg 27 oktober – biljettsläpp fredag 14 juli
Den multiplatinasäljande artistens efterlängtade uppföljare “True to Self” ute nu

I kölvattnet av den efterlängtade uppföljaren ”True to Self” är det nu klart att Europadelen av Bryson Tillers Set It Off Tour kommer till Kajskjul 105, Göteborg 27 oktober och Annexet, Stockholm 28 oktober. Biljetterna släpps 14 juli kl 10:00 via Eventim respektive AXS. Concerts West/AEG presenterar Set It Off Tour, som inleds i Marseille 17 oktober och sen besöker 23 städer i 13 länder innan den avslutas i Dublin.

På Europaturnén följer SZA, vars nyligen släppta album ”CTRL” fick strålande recensioner och nådde Billboarlistans tredjeplats, med. Dessutom kommer även en special guest att tillkomma. Det här blir Brysons andra stora turné och den första sedan hans extremt framgångsrika T R A P S O U L Tour, som sträckte sig över 43 datum i både USA och Europa. Nordamerikadelen av Set It Off kommer dra igång i Augusti i Atlanta och består av 25 stopp inklusive två kvällar på Radio City Music Hall.

Lyssna på Bryson Tiller ”True to Self” här:
Apple Music
Spotify
Amazon
Google Play

Om Bryson
Genom att nå förstaplatsen på den amerikanska Billboardlistan med uppföljaren ”True to Self” fortsätter Bryson Tiller att nå nya fans efter framgången med 2015-års album ”T R A P S O U L”.

”True To Self” gick rakt in på förstaplatsen i USA och sålde mer än 107 000 ex under första veckan. Skivan hyllades av Variety som “one of the biggest records of the summer, if not the year”. Skivan har streamats mer än 400 miljoner gånger världen över, medan singeln ”Somethin Tells Me” har spelats mer än 36 miljoner gånger sen den släpptes 11 maj.

Med över 2,1 miljarder streams i USA nådde debuten ”T R A P S O U L” platinastatus på hemmaplan och låtarna ”Do not” och ”Exchange” har certifierats trippelplatina, medan ”Sorry Sorry” har nått platina och ”Rambo” samt ”Overtime” har nått guldnivå. Tiller nominerades till en GRAMMY och vann två BET Awards (Best New Artist och Best Male R&B/Pop Artist) för ”T R A P S O U L”.

Nu åker han ut på en ny stor turné, där fansen kan njuta av favoriterna från både ”T R A P S O U L” och ”True to Self”.

Lyssna på SZA’s CTRL här:
Apple Music
Spotify
Amazon
Google Play
Tidal
Soundcloud

Om SZA
Med en av de mäktigaste rösterna inom den samtida musiken intog SZA scenen 2012 med hennes hyllade debut-EP ”See.SZA.Run”. Den följdes upp av ”S” 2013 och ”Z” 2014, bägge fick strålande recensioner. 2013 skrev SZA, som den första kvinnliga artisten, på för Top Dawg Entertainment. SZA skrev Rihannas singel ”Consideration” 2016 och var med och skrev Nicki Minajs och Beyoncés ”Feelin Myself” 2014. Hennes efterlängtade album ”CTRL” fick lysande kritik och nådde plats tre på Billboards albumlista och förstaplatsen på R&B-listan. Född i St Louis och uppfostrad i Maplewood, som Solána Rowe, växte SZA upp och lyssnade på klassiskt, jazz och rap. Hon bytte namn för att finna inspiration: ”S” står för Savior eller Sovereign, ”Z” för Zig-Zag och ”A” för Allah.

GÖTEBORG
Datum: 27 oktober
Plats: Kajskjul 105
STOCKHOLM
Datum: 28 oktober
Plats: Annexet

ÖVRIGA TURNÉDATUM:
17 oktober: Marseille, Frankrike, Silo
19 oktober: Paris, Frankrike, Zenith
21 oktober: Bryssel, Belgien, Forest National
24 oktober: Amsterdam, Nederländerna, AFAS Live
29 oktober: Oslo, Norge, Sentrum
31 oktober: Köpenhamn, Danmark, TAP1
2 november: Berlin, Tyskland, Columbiahalle
3 november: Oberhausen, Tyskland, Turbinehalle
5 november: Frankfurt, Tyskland, Offenbach Stadhalle
7 november: Stuttgart, Tyskland, Porsche Arena
8 november: München, Tyskland, Zenith
9 november: Zürich, Schweiz, Halle 622
13 november: Milano, Italien, Alcatraz
14 november: Wien, Österrike, Gasometer
16 november: Warszawa, Polen, Progresja
17 november: Hamburg, Tyskland, Mehr Theatre
20 november: Glasgow, Skottland, Glasgow O2 Academy
22 november: Birmingham, England, O2 Academy
25 november: Manchester, England, Victoria Warehouse
27 november: London, England, Eventim Apollo
28 november: London, England, Eventim Apollo
30 november: Dublin, Irland, 3Arena

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners