AURELIA DEY – På fredag släpps Alpha vol 1, sen åker hon på turné!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

På fredag släpper Aurelia Dey EP’n Alpha vol 1 och hela våren och sommaren kan du se henne live. Hör av dig för intervju och musik!

10 juni – Göteborg, Stadsteatern
17 juni – Göteborg, Härlanda Park
24 juni – Malmö, Moriska Pavaljongen
5 juli – Göteorg, Kortedala Torg
8 juli – Ven, Ökända Festival
13 juli – Öland Roots
22 juli – Varberg, Sommarscen
28 juli – Långsta Rasta Festival
11 augusti – Åland Kulturfestival
12 augusti – Uppsala Reggae Festival
26 augusti – Stockholm, This Is Alby

Aurelia Dey om sin ep Alpha vol 1.
”I höstas skrev en kompis på Facebook “Wahgwen alpha gal!” och det bara träffade mig direkt. Det är precis det jag är, en alpha. Alpha-hanen och alpha-honan är de högsta rankade individerna i en grupp sociala djur. Jag är den lejoninnan, den ledaren och har alltid varit det. Namnet Alpha är också karaktärer i serierna Power Rangers och Star Wars. Vare sig det är en atom, en stjärna, första bokstaven i alfabetet, så är det något stort. Alpha är början. Jag är början. Jag är början på en era som etablerar afrokaribisk kultur i Sverige. Jag kommer bli ihågkommen, i framtiden.

Men ALPHA – Vol. 1 handlar mest för om att acceptera och respektera den jag är. Jag är den dominerande honan som samhället mörkar. Att bryta normen genom att inte ursäkta för det genom att upplysa och namnge min EP denna titel deklarerar jag hur stolt jag är över mig själv.”

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners