FREDDIE GIBBS TILL STOCKHOLM I HÖST

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Senaste albumet, “You Only Live 2wice”, har redan blivit en succé bland både kritiker och fans – likt Gibbs tidigare verk. Han är känd som en “rappares rappare” och älskas för sina kreativa texter liksom banbrytande samarbeten, som med Madlib på albumet “Piñata” eller Kaytranada på senaste skivan. Fredag 17 november kommer han till Kägelbanan i Stockholm! Vi ses där!

Biljetterna släpps onsdag 10 maj klockan 09.00 via LiveNation.se

När Freddie Gibbs senast besökte Sverige var lokalen på Nobelberget helt fullpackad och de som var där vet vad vi säger när vi säger att det var helt(!) galet. Nu har vi glädjen att få välkomna Gibbs till Sverige igen – den här gången med ett av hans absolut bästa album i bagaget.

Det tycks många kritiker tycka i alla fall. XXL Magazine ger albumet betyget XL och skriver bland annat:
“a concise, to-the-point body of work without fillers and ultimately for a greater purpose than just simply rapping makes it one of, if not the, strongest installment in his catalog thus far.”

“You Only Live 2wice” tycks bli en av många fina fjädrar i Freddie Gibbs hatt. Nu ser vi fram emot att se nya låtar live, som “Alexys”, “Crushed Glass” och “20 Karat Jesus” – och gamla favoriter som “Thuggin'”, “Old English” och “High”.

Senast Gibbs var här var det helt slutsålt. Vi spår att det blir riktigt bra nästa gång också…! Fredag 17 november, på Kägelbanan i Stockholm!

Datum
17/11 – Kägelbanan, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners