AB-SOUL till Stockholm i sommar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Supergruppen Black Hippy är älskade av många. Kendrick Lamar, Jay Rock och ScHoolboy Q (som vi nyligen hade på besök) – och kanske den mest aktuella av de fyra: Ab-Soul. Kaliforniarapparen har hyllats för sina djupa och introspektiva texter, kompletterat med ett sound som bäst kan beskrivas som ljudets motsvarighet till en varm och skön sommardag i Los Angeles. Aktuell med albumet ”Do What Thou Wilt.” gläder vi oss nu enormt att få välkomna Ab-Soul till Stockholm och Kägelbanan, fredag 16 juni!

Biljetter släpps imorgon – fredag 10.00, via LiveNation.se

XXL Magazine gav Ab-Souls senaste album betyget XL (4/5) och skrev: ”The kind of God level rapping that Ab-Soul showcases on Do What Thou Wilt means this album will exist predominantly in the headphones of those shrewd enough to understand”. Man kanske inte måste ha en fil. kand. för att lyssna på Ab-Soul – men att hans texter besitter ett annat djup än många andra samtida artister är helt klart. Ab-Souls extrema popularitet märks också av det otroliga stöd han har i hela världen – och vilka artister och producenter som köar för att få jobba med Black Hippy-rapparen.

I takt med att våren smyger sig in i våra liv och värmer vinterns frusna själar känns det lite extra passande att få presentera en av Kaliforniens skönaste rappare till Sverige. På fredag den 16 juni blir det Black Hippy-häng på Kägelbanan i Stockholm – med Herbert Anthony Stevens IV, mer känd som Ab-Soul!

Datum
16.6 – Stockholm, Kägelbanan

© Live Nation
 

print

Våra samarbetspartners