MOMENT släpper idag singeln ”All This Time”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper MOMENT singeln ”All This Time”, en mix av vemod och kärleksexplosioner.

MOMENT är en grupp som består av tre väldigt olika personer som funnit en egen väg tillsammans. Bandet består av Rasmus Viberg, Joel Strömgren och Jacob Lindvall som tillsammans skapar sitt unika sound.

För lite mer än en månad sedan släpptes singeln ”Indigo” som satte bandets nya sound och nu kommer uppföljaren ”All This Time”.

– Det är ganska vanligt att glömma bort lite av sig själv och sina värderingar när man träffar någon man tycker är fantastisk, säger Rasmus. Det finns tillfällen i mitt liv då jag aldrig riktigt hittade tillbaka till mitt vanliga jag, och detta har såklart förödande konsekvenser för en relation. Men jag tror nog att vi alla har varit så förälskade någon gång att vi tillslut fått ta avstånd för att bli oss själva igen. Det är detta ”All This Time” handlar om, vi hoppas att folk kommer vilja dansa till den lika mycket som vi gjort.

Lyssna på ”All This Time”

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners