AMANDA FONDELL släpper singeln “Count On You” (release 5 maj) och EP (release 2 juni)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Amanda Fondell är 22 år från Linderöd och är en mycket uttrycksfull artist. Hon imponerade stort när hon medverkade i Idol 2011, så pass mycket så att hon vann hela tävlingen. Tidigare i år släppte hon låten Naked som uppmärksammades av stora internationella musikbloggar. Nu släpps andra singeln Count On You från kommande EP som släpps den 2 juni.

Efter att ha arbetat med andra artisters musik och medverkat på låtar som Smoke med Didrick och Axwells Barricade fokuserar Amanda helt och hållet på hennes egen musik. Tidigare i år släppte hon låten Naked som den internationella musikbloggen Popcrush premiärspelade och Perez Hilton hyllade.
Naked var på Spotifys New music Friday i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Tyskland, Malaysia, Taiwan och Filippinerna.
I slutet av april bar det av mot NYC och LA för att göra promotion.

Singeln Count On You är skriven av Amanda Fondell, Anton Göransson och Robin Grubert som även varit med och producerat.

– Jag var i min lägenhet när jag skrev denna låt, jag befann mig i en situation där jag inte fick leva ut min konstnärliga vision och jobbade med människor som jag inte kunde räkna med, förklarar Amanda.

Singeln Count On You släpps 5 maj och EPn In A Talk With Nature släpps 2 juni via
Amanda Fondells egna skivbolag.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners