AMANDA FONDELL är tillbaka med ett helt nytt sound – Naked release 24 mars

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Amanda Fondell är 22 år från Helsingborg och är en mycket uttrycksfull artist. Hon imponerade stort när hon medverkade i Idol 2011, så pass mycket så att hon vann hela tävlingen. Efter medverkan i Idol släpptes singlar och album som sålde platina tre gånger om (1x platinum är 40.000 sålda ex).

Amanda har nyligen kommit hem från LA där hennes amerikanska förlag har sin bas, BMG, där har hon producerat klart sin musik tillsammans med Robin Grubert. Men hon har även arbetat med andra artisters musik och medverkat på låtar som Smoke med Didrick och Axwells Barricade för att nämna några.

Den 24 mars släpper Amanda Fondell nya singeln Naked som låter lite annorlunda än det hon gjort tidigare, men som artisten beskriver själv är det soundet hon letat efter. Låten Naked är skriven av Amanda själv, Andreas Roos och Linnea Södahl. Producerad av Robin Grubert och mixad av James Krausse i LA.

Amanda beskriver låten:
“Låten handlar en situation där en kompis byggde upp en värld med lögner. En fasad som man försöker bryta, där jag berättar att jag vill bara se dig och din nakna själ, så som du är skapad.”

Naked släpps via Amandas egna bolag Amanda la Fondell den 24 mars.

SpotifyFacebookInstagram

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners