AMANDA FONDELL släpper EPn “In A Talk With Nature”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Amanda Fondell har under våren släppt låtarna Naked och Count On You, den 2 juni kommer EPn In A Talk With Nature.

Efter att ha arbetat med andra artisters musik och medverkat på låtar som Smoke med Didrick och Axwells Barricade fokuserar Amanda helt och hållet på hennes egen musik. Låtarna Naked och Count On You har blivit uppmärksammade av en hel del internationella bloggar bl.a. Popcrush och Perez Hilton.
Naked var på Spotifys New music Friday i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Tyskland, Malaysia, Taiwan och Filippinerna.

EPn In A Talk With Nature visar på hur Amanda Fondell växt som artist och låtskrivare de senaste åren. Men även som person.

– Jag har accepterat vem jag är och står upp för vad jag skapar och låter ingen annan säga åt mig hur jag ska vara, förklarar Amanda.

Hon fortsätter:
– Detta är befriande. Min tanke är att naturen också är så här, den natur som lämnas orörd kommer att blomstra och utvecklas så som den är menade att vara. Den växer själv och hur mycket den vill. Naturen tar sina egna steg framåt och det gör jag också med denna EP.

Amanda har tagit hjälp av låtskrivarna Alexander Palmer (Chris Brown, Sia, Ty$, Iggy Azalea etc.), Steve Diamond (Eric Clapton, David Foster, Pussycat Dolls, Faith Hill etc.), Andreas Roos och Nadia Johansson. Producerat har Robin Grubert gjort (Keri Hilson, Mads Langer etc.) och EPn är mixad av Jasmes Krausse (Beyonce, Nick Jonas, Santana, Robin Thicke, P!nk, Lady Gaga, James Blunt etc.)

EPn In A Talk With Nature släpps via Amanda Fondells egna skivbolag den 2 juni.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners