NITE JEWEL släpper Real High

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Kärlekens toppar är otroliga. Men stunderna av eufori är även kopplade till insikten att dessa ögonblick är flyktiga; att konflikter, eller ännu värre, en inre ensamhet lurar runt hörnet. Likväl fortsätter du vidare…

Kärlek kommer i nya former varje gång, sätten du kan uppleva den på är oändliga och du kommer aldrig riktigt få grepp om vad det faktiskt är. Dragen till hur Janet (1993) tycktes både hoppfullt naiv om vad som skulle kunna vara möjligt men fullt medveten om kärlekens baksidor, delar Ramona Gonzalez på Real High med sig av en inre, feminin dialog som reflekterar över det hypermoderna samhällets utmaningar. Särskilt i ens relation till sig själv; i ett nuvarande klimat präglat av ökad självmedvetenhet hämmas vår förmåga att verkligen förlora oss i någon annan. Detta album erbjuder ett perspektiv på hur det är att vara sårbar i dessa stunder av spänning.

Inspelat i Los Angeles över loppet av fyra år, blickar Real High in i detta paradigm och ger oss fler frågor än svar. Låtarna om transformerande kärlek och obeveklig nostalgi blottar Ramonas mest personliga texter hittills. Med hjälp av kollaboratörer som Dâm-Funk och Julia Holter är detta hennes fjärde fullängdare hennes modigaste, mest fokuserade och oemotståndliga verk hittills.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners