HABZ släpper EPn “Gör Plats” den 19 maj

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Habib “Habz” Nafar är en multitalang som behärskar många konstformer. Allt från grafisk design, styling och matlagning till att rappa och producera musik, som han nu gjort i 18 år. Han var en av nyckelfigurerna som skapade hiphopkollektivet The Order från Göteborg och varit signad av Petter till hans skivbolag BABA Recordings under Sony. Han har tidigare jobbat med artister och producenter såsom Joy M’batha, Frej Larsson, Allyawan, Parham, Abidaz, Medina, Näääk & Nimo och Adiam för att nämna några. Nu gör han solodebut och är signad av Frej Larsson till hans skivbolag Pizzaslize under Universal Music.

“Mytologin bakom Habz är en metaforisk gestaltning av mitt liv, en spegling av allt jag går igenom och hur jag utvecklas” säger Habz. En bok som nu öppnas upp för omvärlden och tar publiken genom kapitel för kapitel med varje släpp.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners