LIV SIN släpper efterlängtade soloalbumet Follow Me

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Trots stor framgång och till fansens besvikelse la bandet Sister Sin ner vintern 2015. Ur askan reser sig nu det gamla bandets största drivkraft och frontfigur, Liv Sin, med ett helt nytt band och en ny platta. Det nya albumet “Follow Me” släpps idag den 28 april via skivbolaget Despotz Records och har producerats av Accept- och U.D.O.-medlemmen Stefan Kaufman tillsammans med Fitty Wienhold från U.D.O.

“Jag är väldigt glad att jag fått chansen att jobba med Stefan! Han är en fantastisk musiker och en av de stora rock-hjältarna. Han kan bidra med mycket till min musik efter sin livslånga erfarenhet från både Accept och U.D.O.” // Liv Sin

“När Liv ringde och frågade om jag kunde producera hennes nya projekt tillsammans med Fitty tackade jag självklart ja! Liv har stor talang och jag såg fram emot vårt samarbete” // Stefan Kauffman

Det nya albumet visar kraften och attityden som Liv sedan länge är känd för och har även med gästartister som Schmier från Destruction och Jyrki 69 från The 69 Eyes på sång.

Om Liv Sin
I södra Sverige växte Liv Jagrell upp som den drivande kraften och frontfiguren i hårdrocksbandet Sister Sin. Under deras 13-åriga karriär sålde bandet tusentals plattor och turnérade som förband till band som Motörhead, WASP, Slayer och King Diamond. De var även med och spelade på Revolver Magazines “Hottest Chicks In Metal”-turné. I över 10 år turnérade Sister Sin regelbundet i Europa och Nordamerika där de fick en lojal fan base och byggde ett starkt varumärke som lever kvar med Liv i sitt nya projekt Liv Sin.

När Sister Sin la ner i slutet av 2015 visste Liv att hon hade mycket mer att ge världen och sina fans och hon startade Liv Sin. Den nya musiken visar mycket power och attityd som Liv redan är känd för. Liv Sin har ett modernt hårdrock/metal sound och tar Liv till nästa nivå, ett sound för både nya fans och hennes trogna fanbase från Sister Sin.

Liv Jagrell – Sång
Patrick Ankemark – Lead Gitarr
Per Bjelovuk – Trummor
Tommie Winther – Bas
Chris Bertzell – Gitarr

© Despotz Records AB

print

Våra samarbetspartners