SHARKS singel ”Money” – ute nu!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Warner Music är stolta över att ha signat duon Sharks som idag släpper singeln ”Money”. Låten handlar om en hatkärlek till pengar, can’t live with it, can’t live without it.

– Vi gillar lyx men är å andra sidan inte vänner med vårt konsumtionssamhälle, berättar Sharks. Vi har svårt för att man i ett liv definieras av vad man jobbar med och vad man tjänar, att det är det viktiga. Tillsammans kan vi ångestfyllt skrika med i ”Money”!

Sharks består av Sophia Englund och Susanna Friberg. Efter att ha upptäckt varandras musikbloggar gick de från klasskompisar till bästa vänner. Sedan dess har deras låtar streamats över 3 miljoner gånger på Spotify och de har värmt upp scenen åt bl.a. The Chainsmokers och Veronica Maggio. Just nu befinner de sig i studion och spelar in nytt material som kommer börja släppas under våren 2017 i samarbete med Rich Parents och Warner Music.

I vår och sommar kan vi se Sharks på Kvalborg i Uppsala (29/4), på Summerburst i Stockholm (10/6) samt på Sensommar i Sundsvall (7-8/7).

Lyssna på ”Money” här!

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners