OLSSON i samarbete med DANIEL ADAMS-RAY

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Förra året släppte OLSSON (tidigare frontfigur i hyllade bandet Fibes Oh Fibes!) debutsingeln Hold On feat. Mapei. Låten fick stor uppmärksamhet både hemma och i utlandet, Zane Lowe’s Beats1 radio show på Apple Music premiärspelade låten och den plockades upp av en hel del andra internationella bloggar och radiostationer. Vodafone i Tyskland valde ut just Hold On av många andra potentiella låtar till deras stora TV- och radiokampanj som visades i hela 8 månader. Den 24 februari släpptes OLSSONs senaste singel One In A Million och nu släpps ytterligare en låt, Ca M’est Egal, från albumet Millions som släpps 12 maj.

Ca M’est Egal gästas av ingen mindre än Daniel Adams-Ray som rappar på engelska. OLSSON säger följande angående låten: “It´s a relationship record in conversational format. To myself and my mental health, to my love life, to the world around me, my addictions and anxiety. It´s about isolation, paranoia but mainly capturing the disturb, smashed state of mind when you´re out at 3am and don´t give a fuck. You drink and dial your ex-girlfriend multiple times with nothing but bad luck, but still you couldn’t care less. You feel undefeatable but you’re already down on the ground. The expression ‘Ca M’est Egal’ means “whatever” in French and was frequently used by my half-french ex-girl.”

Lyssna på Spotify

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners