OLSSON släpper EPn One In A Million

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Förra året släppte OLSSON (tidigare frontfigur i hyllade bandet Fibes Oh Fibes!) debutsingeln Hold On feat. Mapei. Låten fick stor uppmärksamhet både hemma och i utlandet, Zane Lowe’s Beats1 radio show på Apple Music premiärspelade låten och den plockades upp av en hel del andra internationella bloggar och radiostationer. Vodafone i Tyskland valde ut just Hold On av många andra potentiella låtar till deras stora TV- och radiokampanj som visades i hela 8 månader.

OLSSON släppte singeln One In A Million den 24 februari som sedan dess har blivit adderad på P3. Hans musik har beskrivits som ”John Lennon på syra återuppstår från de döda i Manchester 1992” och låter tro det eller ej – det låter faktiskt ungefär så. Och nu kommer One In A Million EP, som innehåller förutom originalet två remixer från legenderna Zomby och Playgroup.

OLSSON är en produktiv låtskrivare och producent och har arbetat med artister som Charli XCX, Seeb och Jacob Banks för att nämna några. Hans nya sound badar i kärleken till klubben Hacienda och svartklubbarna på 90-talet i sin hemstad Göteborg.

Nu är OLSSON verksam i Stockholm i en studio på INGRID där han för fullt förbereder sig för att släppa sitt debutalbum senare i år. Den 29 april åker OLSSON ut på en liten sverigeturné med stopp i Uppsala, Malmö, Göteborg och Stockholm.

One In A Million EP släpps via Universal Music den 7 april.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners