HOV1 släpper ny låt – Gift

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hov1 som består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson har sedan deras debutsingel 2015 lyckats bygga en stor och hängiven fanbase. Under förra året gjorde Hov1 sin första turné Abbey Road Tour som blev en succe med utsålda spelningen över hela landet. Nu är de aktuella med nya singeln Gift.

Hov1s tidigare singlar Hur Kan Du Säga Saker, Gråzon, Kärleksbrev och Hjärtslag har samtliga sålt platinum (1x Platinum är 40.000 sålda digitala ex) och totalt har låtarna streamats mer än 25 miljoner gånger på Spotify. Singlar har även legat ”topp 50” på Spotify och spelats flitigt på radiokanaler som P3, EastFM och Svensk Pop.

Lyssna på Spotify

Gift släpps 21/4 via Universal Music/Svenska Inspelningar

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners