MASS DIVERISTY släpper EPn Can’t Run

Klicka på bilden, för att se hela bilden

MASS DIVERISITY fick redan vid sin andra spelning stor medial uppmärksamhet i Gävle och blev genast en snackis pga sitt unika sound. Länk till Gefle Dagblad

MASS DIVERSITY är som fyra olika genres i samma band – som att blanda Red Hot Chili Peppers med John Mayer och en liten twist av Stevie Wonder och lite dubbeltramp. Det har t.o.m. sagts att de kanske har skapat en egen genre. Det här kan man inte sitta still till.

MASS DIVERSITY kommer att öppna Attitude Recordings Label Night på Lilla Gasklockan Lördag 22 April på Gefle Gas / Indie Sweden Music Festival & Conference
Link to event on Facebook

Personliga texter och fyra väldigt olika låtar är innehållet i den här EP:n – olika aspekter eller genres visas upp som finns i det här bandet. EP:n – Can’t Run (digital release) innehåller dessa låtar:
– Can’t Run
– Choosing Life
– Devils Eyes
– Loving Memory

MASS DIVERSITY’s debutalbum kommer att släppas senhösten 2017 digital och på vinyl.

Teamet inom Attitude Recordings är väldigt nöjda med resutlatet – “Vi hade en vision från början när vi såg det här bandet live första gången och vi har varit noga med att behålla den här visionen genom hela projektet, och vi är väldigt nöjda med resultatet” – säger producenten Regina Vallanger. EP:n är inspelad i Sound Control Sweden och sång är inspelad hos Nyman Audio. Inspelnings- och mixtekniker har varit Benjamin Nyman (Nyman Audio), Tracking engineer har varit Anton Forsberg och mastrat av Svante Forsbäck (Chartmakers).

© Attitude Promotion

print

Våra samarbetspartners