SAMUEL GAJICKI släpper singeln Good Love den 21/4

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 21 April släpps Samuel Gajickis nya singel Good Love. Låten är insperad av releationer, osäkerhet och om hur man hela tiden letar efter “The real thing” som är “More than just a feeling”.

Musiken har sina rötter i det organiska och Samuel är en utpräglad singer-songwriter. Samtidigt har han sedan tidig ålder följt poplistorna och artister så som The Goo Goo Dolls och Backtreet Boys. Detta märks också i hans musik. Den är ärlig, välproducerad och har många akustiska element men lyckas också fånga det catchiga och lättillgängliga som en klassisk poplåt ska ha.

Den senaste singeln Lion har blivit till en stor succe med hela 600 000 streams på Spotify.

För att ha råd att producera sin musik har Samuel använt sig av Crowdfunding. Uppslutningen för att stötta Samuel och hans musik har varit otroligt starkt och han lyckades samla in hela 36 000kr för inspilningen utav 3 singlar.

Kolla in Samuels cover av “Let Me Love You” (Dj Snake & Justin Bieber)

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners