VIKTOR FRISK släpper ”Allting ordnar sig” – vänd ADHD till en superkraft

Klicka på bilden, för att se hela bilden

När Viktor Frisk som sjuttonåring fick sin diagnos var det många pusselbitar som föll på plats, men det blev även en rejäl tankeställare. ADHD förknippas ofta med något negativt, en sjukdom och belastning. Man klassas som dryg, jobbig och får många gånger höra att man är dum i huvudet.

För Viktor har diagnosen öppnat oväntade dörrar och hans ADHD har blivit en extra motor. Idag släpper han sin första solo-låt ”Allting ordnar sig”, en låt där han berättar om hur han lyckats vända ADHD-diagnosen till en personlig superkraft.

– Jag är sjukt glad över att få släppa en låt till alla som dagligen kämpar med sig själva och sin diagnos, säger Viktor. Jag hoppas verkligen att min låt ska hjälpa folk att förstår att allt kommer bli bra med tiden och att ingen är ensam.

Viktor Frisk har tillsammans med Samir Badran, under namnet Samir & Viktor, haft stora hits de senaste åren med låtarna “Success”, “Groupie”, “Saxofuckingfon” och ”Bada Nakna” – den sistnämnde låg #1 på Spotify. Deras låtar har tillsammans streamats över 100 miljoner gånger på Spotify, och de senaste två åren har de stått för sommarens stora hits.

Viktor har hundratusentals följare på sina olika plattformar och har fått enormt stort genomslag när han pratat öppet om sin ADHD. I onsdags släppte han boken “Min superkraft! Så har jag lärt mig älska min struliga ADHD”, som redan ligger #3 på topplistan

Lyssna på ”Allting ordnar sig”.

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners