VALKYRIEN bland SF Home Entertainment släpp i APRIL, MAJ & JUNI 2017

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En hisnande rymdresa, underjordisk spänning, ett uråldrigt monster, en hyllad Golden Globe-nominerad skådespelares regidebut och flygande vildvittror…

Vårt andra kvartal har något för alla, oavsett om du är på humör att fälla en tår, bita på naglarna eller bara mysa med familjen.

Mycket nöje!

Godkänt bildmaterial för publicering finns att hämta på http://he.svenskfilmindustri.se

VALKYRIEN (tv-serie)
Digitalt 3 april, på dvd och Blu-ray 6 april
Norsk dramaserie om läkaren Ravn och den korrupta civilförsvararen Leif som driver en illegal underjordisk klinik i centrala Oslo. Ravn behandlar kriminella och andra personer som inte kan eller vill söka upp ett vanligt sjukhus. Samtidigt försöker han hitta ett botemedel till sin frus dödliga sjukdom.
Regi: Erik Richter Strand
I rollerna: Sven Nordin, Pål Sverre Hagen, Pia Halvorsen, Ellen Birgitte Winther

A MONSTER CALLS
På dvd, Blu-ray och digitalt 10 april
Sju minuter efter midnatt vaknar tolvårige Conor av att ett monster står utanför hans fönster och ropar hans namn. Men det är inte det monster som Conor sett i sina mardrömmar, mardrömmarna han haft varje natt sedan hans mamma påbörjade sin behandling på sjukhuset. Monstret i trädgården är annorlunda. Det är uråldrigt. Och vilt. Det har tre berättelser att berätta för Conor. Men det vill ha något fruktansvärt och hemskt i utbyte. Det vill ha sanningen.
SJU MINUTER EFTER MIDNATT är baserad på Patrick Ness prisbelönta roman, efter en idé av Siobhan Dowd.
Regi: J.A. Bayona (nominerad till en Golden Camera vid filmfestivalen i Cannes för ”Barnhemmet”)
I rollerna: Lewis MacDougall, Felicity Jones, Sigourney Weaver, Toby Kebbell, Liam Neeson, Geraldine Chaplin

AMERICAN PASTORAL
Digitalt 22 maj, på dvd och Blu-ray 25 maj
AMERICAN PASTORAL är Golden Globe-nominerade Ewan McGregors regidebut, där han också spelar huvudrollen.
Seymour ”Swede” Levov har en framgångsrik idrottskarriär från High school bakom sig, är gift med en före detta skönhetsdrottning och har ärvt sin fars affärsrörelse. Hans till synes perfekta liv slås i spillror när hans dotter Merry gör revolt genom att bli revolutionär och begår ett dödligt politiskt terrordåd. Medan hela omgivningen fördömer Merry vägrar Seymour att släppa taget och ge upp hoppet om sin dotter – något som får ödesdigra konsekvenser.
AMERICAN PASTORAL är baserad på Philip Roths roman, som belönades med Pulitzerpriset 1998.
Regi: Ewan McGregor
I rollerna: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning

RONJA RÖVARDOTTER (animerad tv-serie)
Volym 1-6, 6-disc box dvd och 3-disc box Blu-ray 8 juni, digitalt 5 juni
En mörk natt när åskan går och vildvittrorna flyger föds Ronja i Mattisborgen, dotter till rövarhövdingen Mattis och hans hustru Lovis. Ronja växer upp bland de andra rövarna och när hon blivit stor nog får hon lov att lämna borgen för att gå ut och upptäcka skogen. Hon märker snart att lika härlig och vacker som den är, lika skrämmande kan den vara. En dag möter hon en pojke vid namn Birk, Borkas son, som flyttat in i den delen av borgen som ligger på andra sidan sprickan de kallar Helvetesgapet. Ronja och Birk blir vänner, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är bittra fiender.

THE SPACE BETWEEN US
Digitalt 19 juni, på dvd och Blu-ray 22 juni
Ett rymdskepp lämnar jorden med uppdrag att befolka Mars. Efter avfärden upptäcker en av astronauterna att hon väntar barn. Barnet föds på Mars, men mamman dör, utan att ha avslöjat vem som är pappan.
Så börjar Gardner Elliots extraordinära liv på den röda planeten, där han fram till sin 16-årsdag bara har träffat 14 personer. Men Gardner kan inte släppa tanken på sin pappa. I sitt sökande på nätet får han kontakt med Tulsa, en streetsmart tjej i Colorado. När Gardner äntligen får chansen att besöka jorden upptäcker forskarna att hans organ inte klarar av jordens atmosfär. Med hjälp av Tulsa flyr Gardner – fast besluten att hitta sin pappa och ta reda på var i universum han egentligen hör hemma.
Regi: Peter Chelsom
I rollerna: Asa Butterfield. Gary Oldman, Britt Robertson

© SF Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners