DEEP PURPLE – TILLBAKA MED NYTT STUDIOALBUM

Klicka på bilden, för att se hela bilden

7 April släpper Deep Purple sitt nya och mycket efterlängtade album “inFinite”. Det har producerats av legendaren Bob Ezrin, som bland mycket annat har Alice Cooper, Pink Floyd och Lou Reed på meritlistan.

Det är ett revitaliserat Purple som fortfarande både är hungriga och relevanta och som med förnyad kraft nu släpper detta album. Reaktionerna på första singeln “Time For Bedlam” har varit väldigt positiva och intresset bland fansen är fortsatt stort.

Deep Purple kommer att pryda omslaget på Sweden Rock Magazines aprilnummer och albumet kommer också att pushas hårt av bland andra Rockklassiker. Ett event på Hard Rock Café i Stockholm är bekräftat till den 7 april.

“inFinite” släpps i fem format:
CD
CD+DVD (extramaterialet inkluderar här dokumentären “From Here To inFinite”)
2LP+DVD
Box (liten) – inkluderar CD+DVD och t-shirt
Box (stor) – numrerad och limiterad box som bland annat innehåller CD+DVD, 2LP, t-shirt, poster, 3 stycken 10″ vinyler med mera.

Deep Purple kommer att ge sig ut på en omfattande världsturné senare i år, som når Stockholm och Annexet den 6 november.

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners