THE RASMUS är tillbaka med nya singeln Paradise!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Rasmus är tillbaka med nya singeln “Paradise” efter fem års paus. Singeln är inspelad och mixad i Stockholm, producerad av det framgångsrika teamet The Family (som låg bakom Måns Zelmerlöws ”Heroes” och årets låt med Loreen). The Rasmus är en av Finlands mest framgångsrika musikexporter genom tiderna. Det stora genombrottet kom på bandets femte album, med singeln “In The Shadows” som blev en megahit i hela världen. 2012 gjorde bandet ett avbrott i skivsläpp och turnerande för att hinna ikapp med sina civila liv. Sångaren Lauri Ylönen flyttade till Los Angeles, en förändring som gett eko i manga av de nya låtarna.

“Paradiset är en relativ sak”, säger Lauri Ylönen. “En människas helvete kan vara en annans persons paradis.”

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners