THE RASMUS släpper ny singel 31 mars

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Rasmus är tillbaka med nya singeln ‘Paradise’ efter fem års paus. Singeln är inspelad och mixad i Stockholm, producerad av det framgångsrika teamet The Family (som låg bakom Måns Zelmerlöws ‘Heroes’ och ‘Statements’ med Loreen). The Rasmus är en av Finlands mest framgångsrika musikexporter genom tiderna. Det stora genombrottet kom med bandets femte album, då singeln ‘In The Shadows’ blev en megahit i hela världen. 2012 gjorde bandet ett avbrott i skivsläpp och turnerande. Sångaren Lauri Ylönen flyttade till Los Angeles, en förändring som gett eko i många av de nya låtarna.
“Paradiset är en relativ sak”, säger Lauri Ylönen. “En människas helvete kan vara en annans persons paradis.”

FACEBOOK    SPOTIFY    INSTAGRAM

© Playground Music

 

print

Våra samarbetspartners