STATE OF SOUND släpper singeln ”Love Me Like That”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper svenska duon State of Sound nya singeln ”Love Me Like That” – låten är skriven av bandet själva, Viktor Norén och Joakim Andrén, under årets mest solfattiga dagar:

Vi skrev “Love Me Like That” mitt i den kalla och mörka vintern, när vi drömde om sol, palmer och sommarnätter som aldrig tar slut. Om en låt skulle vara som en fest så är ”Love Me Like That” vår vision om den ultimata efterfesten. En känsla av att det inte finns någon morgondag, perfekt romantik och en filmisk avslutning på stranden när man ser solen gå ner.

State of Sound har på bara ett års tid, med två utgivna singlar (tre om man räknar med avstickaren “Uti vår hage“), streamats över 70 miljoner gånger.
Med förra singeln “Wake Up Where You Are” kom genombrottet som gjorde att bandet syntes på internationella topplistor. Den blev adderad på Spotifys Today’s Top Hits playlist och nådde topp 100 på Spotify i 17 länder, samt topp 200 i 21 länder.

Lyssna på ”Love Me Like That”!

© Sony Music Entertainment

print

Våra samarbetspartners