DJ BLACK MOOSE släpper singeln “Vad Du Vill” feat. JIREEL & LAMIX

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Pa Musa (aka DJ Black Moose) har under de senaste decenniet arbetat med några av Sveriges tyngsta urban/hiphop artister såsom Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Kartellen och Medina. Idag släpper han nya singeln ”Vad Du Vill” feat. Jireel & Lamix (producerad av honom och Kristian Vanhanen “DOPA”), som blir starten på hans första albumprojekt som producent. Jireel uppträdde nyligen på Grammisgalan och ligger bakom guld- och platinasäljande singlarna ”Snap” och ”Cataleya”.

”Vad Du Vill” är första singeln från albumet som ska heta Från Motgång till Framgång. Albumet kommer innehålla samarbeten med ett axplock från den svenska hiphop eliten.

DJ Black Moose intresse för musik väcktes redan i tidig ålder tack vare hans pappa som var DJ och drev en svartklubb. Han började spela musik på fritidsgårdar som tonåring och idag är han ett välkänt namn inom sin genre. Han har bland annat utnämnts till Årets DJ tre år på raken på Kingsizegalan och han var DJ för det legendariska P3-programmet ”En Kärleksattack på Svensk HipHop” tillsammans med Sveriges hiphopdrotting Ametist. Han har även turnerat tillsammans med Fat Joe och öppnat för internationella världsstjärnor som Wiz Khalifa, 50 Cent och Mos Def.

Black Moose hade som ungdom vid sidan av musiken även stor fotbollstalang och jonglerade dessa två intressen parallellt. Titeln till albummet Från Motgång till Framgång skvallrar om att hans resa varit brokig. Under sena tonåren hamnade Black Moose en tid i fel umgängen vilket resulterade i två års fängelse för ett brott han inte begått. Han spenderar flera dagar i veckan i Angered där han jobbar som mentor för ungdomar och han föreläser även på anstalter runtom i landet.

Lyssna på “Vad Du Vill” feat. Jireel & Lamix

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners