FRANCIS NOVOTNY släpper debutsingeln “Between the Lines”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper Francis Novotny debutsingeln ”Between The Lines” – en låt som han har producerat och skrivit själv.

Det Francis släpper under eget namn är en färgstark och varierad blandning av stilar (glitch-hop, R & B, electro-soul), influerad av artister som Hudson Mohawke, Cashmere Cat och Gorillaz.

Francis är en sångare, producent och multiinstrumentalist från Göteborg. Via eklektiska skivsamlingar och påverkan av fem äldre syskon, flyttade han till Paris efter skolan för att studera franska. Det var den officiella anledningen men i verkligheten ville han få arbetsro i ett lugnare hem för att kunna skapa musik.
Väl igång med sitt kreativa flöde och innan han funnit sin egen röst (bokstavligen) skapade han housemusik och hiphopbeats. När han väl började experimentera med sin sång föll bitarna sedan på plats – ”Between the Lines” är ett första smakprov på vad som komma skall.

Spotify

© Sony Music Entertainment

print

Våra samarbetspartners