ZAYN släpper nya singeln ”Still Got Time” featuring PARTYNEXTDOOR idag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag den 24 mars släpper ZAYN nya singeln ”Still Got Time” featuring PARTYNEXTDOOR. Låten är skapad av ZAYN, Frank Dukes, Murda Beatz och PARTYNEXTDOOR. “Still Got Time” är inspelad i Los Angeles och är producerad av Frank Dukes med co-producent Murda Beatz. Detta är första smakprovet från kommande albumet med ZAYN som släpps i sommar.

För ett år sedan släpptes ZAYNS debutalbum ”MIND OF MINE” – ett album som slog fina rekord och hyllades av både fans och recensenter världen över. ZAYN blev den första brittiska manliga soloartisten att toppa Billboardlistan med ett debutalbum och han blev också den första artisten från Storbritannien att toppa albumlistorna i både USA och UK med ett debutalbum.

2016 var med andra ord ett mycket framgångsrikt år för ZAYN. Hans singel ”PILLOWTALK” gjorde magisk succé och nådde bland annat förstaplatsen på topplistorna i 68 länder samt klättrade till förstaplatsen på Spotify Global Chart i rekordfart. ZAYN fick ta emot priset ”New Artist of the Year” på American Music Awards, framröstad av sina trogna fans. ZAYN har även hunnit med samarbeten med modehuset Versace, artisten M.I.A. (“Freedun”) och Taylor Swift (“I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)”).

Lyssna på “Still Got Time”

Hemsida
Facebook
Twitter
Instagram

© Sony Music

print

Våra samarbetspartners