UNNVEIG AAS debut Old Soul släpps 24/3 – Norskt guld!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Detta är norska Unnveig Aas debutalbum. Unnveig Aas har inom loppet av några år sjungit sig in i mångas hjärtan med sin slående stämma och sitt unika musikaliska uttryck. Hon har ofta kallats den lilla lågmälda kvinnan med den stora sorgfyllda sångrösten. När Unnveig sjunger, tror man på henne.

Hennes musik är full av konstraster. Den är både tillbakadragen och lågmäld, men stundtals även medryckande och dansant. Med inspiration från country, pop, klassisk rock och folkmusik experimenterar hon med öppna gitarrstämningar och synthliknande steelgitarrer, ett sound som skiljer sig från det mesta på den norska musikscenen.

Debutalbumet är producerat av Unnveig Aas och mixat av Ulf Holand (Sivert Høyem, Madrugada och många andra).

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners