UNNVEIG AAS – Singeln “Fleeting Love” är perfekt till sommarkvällarna…

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Unnveig Aas blandar Tammy Wynette-doftande ballader med influenser från pop, americana, klassisk rock och folkmusik. Den kraftfulla sorgsna stämman kräver din uppmärksamhet från första ton och träffar dig rakt i hjärtat. Inte konstigt att recensenterna var lyriska i Norge, och inte heller konstigt att intresset vaknade i USA efter att debutalbumet Old Soul släpptes tidigare i vår. Albumet är producerat av Unnveig själv och mixat av Ulf Holand (Sivert Høyem, Madrugada)
Här är senaste singeln Fleeting Love.

“Albumet är till bredden fyllt med den finaste, snyggaste, vackraste, starkaste americana-musiken som någon någonsin levererat i det här landet. Nivån är så förbluffande hög att du misstänker att dina högtalare bedrar dig… Gud hjälpe mig så längesen vi fick uppleva ett (debut)album av denna kaliber.” – Tønsbergs Blad 6/6
“Det är skört, starkt och vackert! En ny stjärna är född! Hon heter Unnveig Aas.” – Musikbloggen
“Väntan är över, och nu infriar Unnveig Aas förväntningarna.” – Dagsavisen 5/5

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners