CLEAN BANDIT släpper ny singel med ZARA LARSSON!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

UK-trion Clean Bandit som består av Grace Chatto, Jack Patterson och Luke Patterson har teamat upp med svenska popsensationen Zara Larsson på deras nya singel “Symphony”. Låten, som släpps idag, är skriven av Clean Bandits egna Jack Petterson samt Ina Wrolsden, Steve Mac och Ammar Malik.

Jack Patterson och Mark Ralph som producerat låten har säkrat den till att bli en episk dance-hit, vilket är något som varit ett vinnande koncept för Clean Bandit och satt deras namn högt upp på listorna runt om i världen. “Symphony” blir efterföljaren till deras succélåt “Rockabye” feat. Anne-Marie och Sean Paul. “Rockabye” placerades som #1 på den eftertraktade UK Christmas-listan år 2016, höll plats #1 i UK hela nio veckor i följd vilket gjorde den till den längst placerade #1 låten på hela 22 år och slog då Wet Wet Wet med deras låt “Love Is All Around”.

“Rockabye” är nu platinacertifierad i UK med över 1 miljon sålda exemplar och nyligen nådde den över 1 miljard globala streams. Låten fick två BRIT Award nomineringar för “British Single Of The Year” och “British Video”. Dessförinnan släppte Clean Bandit låten “Tears” ft. Louise Johnson som nu har nått över 100 miljoner streams.

Lyssna på “Symphony”

© Warner Music
 

print

Våra samarbetspartners