QUINN SULLIVAN släpper ännu en låt från kommande plattan Midnight Highway!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Quinn Sullivan har varit proffsmusiker i större delen av sitt liv. Han har delat scen med Buddy Guy, Eric Clapton, Los Lobos, The Roots, Derek Trucks & Susan Tedeschi och Joe Bonamassa. Han har agerat förband till B.B. King som efteråt lät honom spela på hans älskade gitarr Lucille. Han har spelat på ställen och festivaler som Hollywood Bowl, RKF Stadium, Madison Square Garden, Montreux Jazz Festival och Mahindra Blues Festival. Han har turnerat med Experience Hendrix tillsammans med Billy Cox och framträtt på TVs The Tonight Show med Jay Leno, Oprah, Late Night med Jimmy Fallon, Conan och två gånger på The Ellen Degeneres Show. Producenten Tom Hambridge beskriver Quinn “som en svamp som suger upp allt,” och tillägger. “han lyssnar jämt på musik och har haft turen att ha fått möta en mängd riktigt stora musiker. Varje gång han spelar kan man märka en liten utveckling. Men visst är Buddy Guy hans mentor och den som mest influerat honom till att bara släppa loss och spela.” Många gånger har Buddy Guy rått Quinn att: “Gå ut och visa dem varför du är här…se till att de minns dig!”

© Mascot Label Group
 

print

Våra samarbetspartners