LYDIA AINSWORTH släpper nya albumet ´Darling of the Afterglow´

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Toronto baserade artisten Lydia Ainsworth släpper sitt andra album ´Darling of the Afterglow` den 31 mars via Bella Union. Lydia Ainsworth har tidigare släppt singeln ´The Road` från kommande albumet och släpper idag den nya singeln ´Into The Blue`.

´Darling of the Afterglow`, följer upp debutalbumet ´Right From Real`(2014) som nominerades av Juno (Canadian music awards) och kritikerhyllades. Lydia Ainsworth mixar pop med klassiska arrangemang och influenser av gotisk R&B. Albumet innehåller 11 spår däribland balladen ´Afterglow`, nya singeln ´Into The Blue´ och den mästerliga covern av Chris Isaak ´Wicked Games`.

LYSSNA PÅ ´INTO THE BLUE` HÄR:

facebook
twitter
instagram

© PIAS Nordic

print

Våra samarbetspartners