JOE GODDARD släpper nytt och kommer till Sverige

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Electric Lines, det nya albumet från producenten Joe Goddard, handlar om förbindelser. Det är ett generöst och omfattande album som förenar punkter av elektronisk musik med enorm värme och utsökt skicklighet. Titeln syftar på de färgglada kablar som länkar modulerna i hans Eurorack synthesizer och de osynliga trådar som löper mellan alla olika typer av elektronisk musik som han älskar. En lämplig titel för en skiva som briljant förenar delar av hans produktiva karriär: medlem i Hot Chip och The 2 Bears, låtskrivare, Grammynominerad producent, DJ och en av grundarna av skivbolaget Greco-Roman.

Med Electric Lines är det första gången Joe tar sig an att producera ett album som stämmer så överens med sitt musikaliska liv; från house, techno och disco till UK Garage, R&B och electro-pop. ”Det kändes som en tidpunkt i mitt liv då jag ville lägga ner hela min själ och mitt hjärta i en soloplatta”, säger Joe. ”Det är helt enkelt ett perspektiv av en Londonbo som växt upp med klubbkultur och haft ett väldigt varierat musikliv i staden”.

Efter lyckade ’Lose Your Love’ och ’Music Is The Answer’ kommer nu ’Home’ (13/3). Låten är den tredje singeln från det nya albumet, en perfekt mix av disco och pulserande house.

I samband med det kommande albumsläppet flyger vi hit Joe den 22 mars.
Håll utkik efter en DJ-spelning med honom samma kväll….

LYSSNA PÅ ‘LOSE YOUR LOVE’ HÄR

Electric Lines finns att köpa på CD, Vinyl och Deluxe Edition Vinyl.

ELECTRIC LINES LÅTLISTA
Ordinary Madness
Lose Your Love
Home
Lasers
Human Heart
Children
Truth Is Light
Nothing Moves
Electric Lines
Music Is The Answer

© Playground Music
 

print

Våra samarbetspartners