RIDDARNA släpper ny singel “Ingenting”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det av både kritiker och publik omhuldade bandet Riddarna kommer under hösten att släppa sitt fjärde album. Albumet släpps på bandets långvariga labelpartner, Novoton, och blir det första fullängdssläppet sedan 2014 års rosade ”Under Jorden”.

Men redan den 10 mars släpper de Gotlandsbördiga alternativrockarna ett första smakprov i form av låten ”Ingenting”.

Dryga två veckor efter singelns release följer man upp med ett avstamp inför kommande spelningar då de bjuder in till en exklusiv konsert i Göteborg. Detta blir bandets enda klubbkonsert före sommaren och kommer att bli ett tillfälle att testa och ge smakprov på ny musik, blandat med material från bandets tre tidigare album.

”Vi har verkligen saknat att göra musik tillsammans och att spela live. Nu verkar planeterna stå rätt för att det här ska hända och 2017 kommer att bli ett oerhört spännande år”, kommenterar bandet framtiden.

Biljetter till konserten den 25 mars på Sticky Fingers finns ute nu och kan köpas här: http://burl.nu/n0tz4y

www.riddarna.com

© Novoton

print

Våra samarbetspartners