KIEFER SUTHERLAND uppträder i Stockholm i juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Skådespelaren Kiefer Sutherland kommer till Stockholm för en konsert med sitt countryband.

4/6: Stockholm, Debaser Strand

Även om Kiefer Sutherland är mest känd som skådespelare – med roller i filmer som Stand By Me, Lost Boys och Young Guns och TV-serier som 24 – så har han under många år brunnit för musiken. Tidigt 2015 började han göra demos till vad som senare skulle bli debutplattan “Down In A Hole”. Här hittar vi countrymusik och den första singeln “Not Enough Whiskey” fick en hel del framgång i USA. Under hela våren kommer Kiefer Sutherland att turnera över hela USA. I juni kommer han över till Europa för några spelningar på turnén som fått namnet Not Enough Whiskey In Europe 2017. 4 juni intar han Stockholm för en exklusiv spelning på Debaser Strand. Biljetter släpps onsdag 8 mars 10.00 på https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=16X4E2XMPRWPN69

www.kiefersutherlandmusic.com
www.triffidanddanger.se

© Triffid And Danger Concerts

 
print

Våra samarbetspartners