FLORA CASH öppnar för Miss Li!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Flora Cash förband till Miss Li i Göteborg och Stockholm.

Den svensk/amerikanska duon Flora Cash har hyllats av bl.a. Noisey US, NYLON, Earmilk och nominerats till två GAFFA-priser för ’Årets svenska nykomling’ och ’Årets svenska artist’. Nu har Miss Li bjudit in Cole och Sphresa till sina konserter i Göteborg och Stockholm för att inleda båda kvällarna. Den 6 april spelar duon på Pustervik och den 7 april på Kägelbanan.

Flora Cash är en svensk/amerikansk duo som är på väg att slå igenom på allvar. I början av 2016 släpptes minialbumet Can Summer Love Last Forever och följdes upp av flertalet showcases både här hemma och i USA. Bandet har haft flertalet besök på inflytelserika Hype Machines top-20-lista.

De är aktuella med med singeln Nothing Lasts Forever (And It’s Fine) där B-sidan The Bad Boys haft över 225 000 streams på Spotify. Bandet har nästan en halv miljon lyssnare i månaden på Spotify. Senare i vår kommer duons första fullängdsalbum. Den 6 april agerar Flora Cash förband till Miss Li på Pustervik i Göteborg och den 7 april gästar de Kägelbanan i Stockholm.

Spotify Facebook Twitter Youtube floracash.com

© Elin Hedman PR

print

Våra samarbetspartners