GLENMARK & GLENMARK, Vår jul (Warner)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Här har syskonen Anders och Karin Glenmark gjort gemensam sak för första gången på evigheter – är det väl, och det är ju trevligt.

Men ärligt talat känns det här mer än en aning mossigt. Jag menar, behöver världen verkligen fler tindrande respektfulla versioner av Stilla Natt och Nu tändas tusen juleljus. Fast Anders Glenmark ska i egenskap av producent trots allt ha en eloge för sin akustiskt färgade approach till projektet. Samma sak kan för övrigt sägas om Kanske till jul, en fin översättning av en Ron Sexsmith-sång och den egna luftigt lägereldspoppiga När vi närmar oss jul. Som helhet inte så sött så att man får diabetes, men inte direkt sockerfritt heller alltså.

Skriven 2006-11-14

print

Våra samarbetspartners