MALMÖ REDHAWKS: Carl Persson klar för ytterligare två säsonger

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den gångna säsongen blev Carl Perssons poängmässigt bästa SHL-säsong där han ofta skapade många målchanser framför motståndarkassen. Nu står det klart att forwarden kommer representera Redhawks även kommande två säsonger. ”Vi är glada över att behålla Calle. Han har under sina fem år i verksamheten utvecklats till en etablerad SHL-spelare med mer och mer potential.” säger Sportchef Björn Liljander i en kommentar.

Efter en kortare sejour på andra sidan atlanten anslöt Carl Persson till Malmö Redhawks under säsongen 18/19. Sedan dess har nummer 95 ofta synts i det offensiva spelet där han bjudit på ett snabbt och tekniskt spel och avlossat sitt rappa handledsskott. Detta är alltså kvalitéer som Malmöpubliken kommer fortsätta kunna njuta av kommande två säsonger.

– Vi är glada över att behålla Calle. Han har under sina fem år i verksamheten utvecklats till en etablerad SHL-spelare med mer och mer potential. Carl har fina grundegenskaper i spelet där han med sin fart är ett ständigt orosmoment för motståndarbackarna. Sammantaget ser vi fram emot ytterligare två år tillsammans, säger sportchef Björn Liljander i en kommentar.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners