MALMÖ REDHAWKS: Nytt kontrakt för Natalie Perry

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Truppbygget inför säsongen i DamEttan fortsätter. Nu står det klart att det blir en fortsättning för för den 25-åriga danskan Natalie Perry, vars framfart under fjolårssäsongen ledde till att hon fick chansen att dra på sig landslagsdressen.

– Det har märkts väldigt tydligt, vilken satsning Natalie gjort för att nå så långt som möjligt med sin hockey. Hon har också fått lön för mödan, inte minst sett till det hon fick ut i matcherna under den gångna säsongen, men självklart också att nu är aktuell för mästerskapsspel med det danska landslaget. Vi är väldigt glada över att hon nu fortsätter hos oss. Vi tror att hon kan fortsätta att ta kliv i spelet samtidigt som man inte heller kan bortse från hur hennes glädjespridande bidrar till att höja stämningen ytterligare i gruppen, säger Ellinor Rydell, huvudtränare och sportchef för Redhawks damlag.

Den gångna säsongen var Natalie Perrys klart främsta hittills i karriären. Då svarade forwarden för hela 25 poäng på 16 matcher i DamEttan och fyllde på med ytterligare sex poäng på tolv matcher i DamAllsvenskan och kvalmatcherna upp mot SDHL.

– Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen och att få fortsätta representerade klubben. Vårt mål, att nå hela vägen upp till SDHL, strävar vi fortfarande efter och resan dit vill jag vara med på. Nu har vi fått in en ny sportslig ledning, som jag fått en väldigt bra bild av och jag tror att vi har en bra säsong framför oss. Jag längtar efter att få köra igång igen, säger Natalie Perry själv i en kommentar.

Kontraktet sträcker sig över den kommande säsongen.

FAKTA / #4 Natalie Perry
Född: 1996-12-24
Födelseort: Siesta Key, USA
Längd / vikt: 172 cm / 62 kg
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Moderklubb: Gentofte Stars
Klubbar i karriären: Rödovre, Gentofte, Hvidovre, Malmö Redhawks
Aktuell: Förlänger kontraktet med en säsong

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners