VENOM 2, ENCANTO och KING RICHARD bland februaris DVD- och Blu-ray-releaser

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Februari månad kommer med en uppsjö av Halloweenstämning på DVD och BD. Vad sägs om Silent Night och Halloween Kills? Och den nya bromancekomedin med en homage till Hammer Horror – Venom: Let There Be Carnage? Tom Hardy gör två giftiga huvudroller och har dessutom producerat och bidragit till storyn.

Biopic med Will Smith som de tennisspelande systrarna Williams farsa blir det i King Richard. Mer famijedrama: Sean Penns dotter har en roll i Flag Day, som Penn regisserat. Familjen Addams återkommer som den ultimata dysfunktionella familjen i filmen med det fantasifulla namnet Familjen Addams 2.

Tillbaka till första världskriget

1970-tals vibbar blir det både i actionrökaren Copshop och i komedin The Comeback Trail, som tar ett blad från The Producers bok: Varför anstränga sig att göra succé, när en flopp kan vara så mycket mer lukrativ?

Och … The King’s Man går ännu längre tillbaka i tiden, ända till första världskriget, då den oberoende underrättelsetjänsten grundas. En actionspionkomedi, baserad på serietidningen Kingsman, som fungerar som prequel till tidigare filmer i serien.

Musiken toppar listorna

Den stora familjefilmen under februari månad är Encanto – musiken toppar redan listor runtom i världen. Detta kan bli den mest framgångsrika Disneymusikalen någonsin. Lin-Manuel Miranda är tidigare känd för musikaler som Hamilton och In the Heights.

Detta och lite till under februari månad.

Happy Valentine’s Day – eller ska vi säga Happy Halloween alla filmälskare?

7 februari
Copshop
Encanto
Flag Day
Silent Night
Venom: Let There Be Carnage

11 februari
The Beta Test

14 februari
The Comeback Trail
Familjen Addams 2

21 februari
The Book of Vision
Rogue Hostage

23 februari
The King’s Man

28 februari
Halloween Kills
King Richard
Moon 44

Skriven 2022-01-26

print

Våra samarbetspartners