MALMÖ REDHAWKS: Joakim Fagervall entledigas

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En förändring sker i tränarstaben för Malmö Redhawks SHL-lag. Joakim Fagervall entledigas från tjänsten som huvudtränare för herrlaget.

– Vi har hela tiden trott väldigt mycket på att vi, med Joakim vid rodret, skulle kunna få de sportsliga resultaten att gå åt rätt håll, men de har dessvärre uteblivit. Han har stått med ryggen rak i vått och torrt och det känns som en stor förlust att vi nu behöver agera. Vi kom till slut till vägs ände och det smärtar att vi nu går skilda vägar. Jag kommer alltid ha stor respekt för Joakim, både som ledare och person, och vi önskar honom all lycka framöver, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Till tisdagens match leder de assisterande tränarna Tomas Kollar och Pär Styf laget, där Cristopher Nihlstorp också fortsätter i sin roll om målvaktstränare. Tills vidare är det också Tomas Kollar som ikläder sig rollen som huvudtränare för Redhawks.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners