LIL NAS X släpper debutalbumet ”Montero”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han tar världen med storm och är en röst för en hel generation. Idag släpper Grammy Award-vinnande världsstjärnan Lil Nas X sitt efterlängtade debutalbum ”MONTERO”. Albumet innehåller 15 låtar där Lil Nas X gästas av Doja Cat, Elton John, Jack Harlow, Megan Thee Stallion och Miley Cyrus. ”MONTERO” släpps via Columbia Records och Take A Daytrip är exekutiv producent.

Det är en fullspäckad releasevecka för Lil Nas X som inte bara släpper sin baby ”MONTERO” utan också hunnit göra ett mäktigt framträdande och vunnit VIDEO OF THE YEAR på MTV Video Music Awards samt gjort en spektakulär entré på årets Met Gala.

Lil Nas X om “MONTERO” – “Creating this album has been therapy for me. I’ve learned to let go of trying to control people’s perception of who i am, what i can do, and where i will be. I’ve realized the only opinion of me that really matters is my own.”

Tillsammans med albumreleasen släpper Lil Nas X även videon till “THATS WHAT I WANT”. Videon är regisserad av STILLZ och innehåller en cameo av Billy Porter.

För en intim inblick i födseln, se Lil Nas X ge ”MONTERO” liv i The MONTERO Show.

Lil Nas X har i samband med albumreleasen släppt flera visuella klipp på sin YouTubekanal för att stödja välgörenhet. Detta görs i ett fortsatt samarbete med Gilead COMPASS Initiative® som samarbetar med hundratals organisationer som alla arbetar mot utbredningen av HIV/AIDS i södra USA.
Det finns ingen hejd på den 22-åriga stjärnan som fortsätter överträffa sig själv. Den 20 september släpper Lil Nas X exklusiv merch i samarbete med Jean Paul Gaultier som kommer finnas tillgänglig här.

MONTERO låtlista
1. MONTERO (Call Me By Your Name)
2. DEAD RIGHT NOW
3. INDUSTRY BABY (feat. Jack Harlow)
4. THATS WHAT I WANT
5. THE ART OF REALIZATION
6. SCOOP (feat. Doja Cat)
7. ONE OF ME (feat. Elton John)
8. LOST IN THE CITADEL
9. DOLLA SIGN SLIME (feat. Megan Thee Stallion)
10. TALES OF DOMINICA
11. SUN GOES DOWN
12. VOID
13. DONT WANT IT
14. LIFE AFTER SALEM
15. AM I DREAMING (feat. Miley Cyrus)

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners