DREAM DROP släpper debutalbum och musikvideo till “Winter Star”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det alternativa rock/metalbandet Dream Drop har släppt sitt debutalbum “Sometimes You’re Gonna Feel Like A Loser, But That’s Alright”. De tolv låtarna belyser ämnen som självskadebeteende, mental hälsa och relationer på ett bitterljuvt sätt.

“Livet kan vara så fruktansvärt och hemskt att det nästan är roligt.”
//Dream Drop

Albumets sound sträcker sig från Linkin Park-liknande hip-hop-partier till poplandskap som påminner om The 1975 men träffar dig också med gitarrsolon à la John Frusciante eller Blink 182-sången som pendlar fram och tillbaka mellan sångaren Joar och gitarristen och backup-sångaren Zorro. Det finns något för varje typ av musikälskare på detta album.

© Gain – Fifth Island Music

print

Våra samarbetspartners