PER GESSLE Unplugged – Sverigeturné i höst!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, åker ut på Sverigeturné i november och december 2021 med ”Per Gessle Unplugged”. Efter utsålda konserter i Tylösand i somras får nu hela landet ta del av Per Gessle i en akustisk och intim live-miljö – där klassiska hits från hans karriär som soloartist, Gyllene Tider och Roxette är att vänta!

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika. Nu åker Per ut på en resa tillsammans med ett band bestående av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson. Turnén sträcker sig över större delar av Sverige med start i Linköping den 5 november.

-En akustisk ”unplugged” turné är nytt för mig! Mitt band och jag gjorde 10 underbara spelningar i somras på Hotel Tylösand och det gav verkligen mersmak. Sittande publik, personligt och live ”på riktigt” där allt kan hända.” säger Per Gessle.

Aftonbladet skriver: ”Per Gessle uppträder i ovanligt liten och akustisk skala, men formen passar honom överraskande bra.”

Göteborgsposten skriver: ”Musikaliskt har Per Gessle har alltid vurmat inte bara för powerpop och arena-anthems utan minst lika mycket för den här typen av akustisk folkpop. Det är inte svårt att föreställa sig att han haft angenäma besvär att välja ut låtar till konserten.”

– Vi kommer att spela låtar från hela min karriär; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar som lyser upp i höstmörkret. Vi syns runt om i fina Sverige.” fortsätter Per Gessle.

Turnéplan 2021:
5 november: Linköping, Konsert & Kongress
6 november: Norrköping, Louis de Geer
14 november: Gävle, Konserthuset
19 november: Stockholm, Filadelfia
20 november: Uppsala, Konsert & Kongress
22 november: Göteborg, Lorensbergsteatern
28 november: Halmstad, Teatern
8 december: Karlstad, CCC
9 december: Örebro, Konserthuset
12 december: Malmö, Slagthuset
14 december: Jönköping, Konserthuset
15 december: Kalmar, Kalmarsalen

Biljetter till Per Gessle Unplugged-turnén släpps på torsdag 2 september kl 9.00 via Livenation.se

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners