HARDCORE SUPERSTAR – Den nya, explosiva singeln från Sveriges finaste export av street metal

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Catch Me If You Can” bygger vidare på det momentum som skapades i samband med bandets mycket framgångsrika släpp 2018 “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” som ledde till en världsturné från Amerika till Australien där bandet spelade för några av de största publikerna i sin karriär inklusive en oförglömlig kväll där de slog publikrekordet för en huvudakt på öppningskvällen under världsberömda Sweden Rock Festival.

Högt, aggressivt och helt obevekligt, “Catch Me If You Can” brister ut i högtalarna med ett attitydangrepp i kombination med ett dunkande backbeat och en refräng som träffar som ett godståg, vilket sätter den perfekta tonen för bandets kommande album “Abrakadabra” som är planerat att släppas i Mars 2022.

Inspelat på både Österlyckan och Bombastik i Musikens Hus i Göteborg, har bandet återvänt till sina rötter för att arbeta med den hyllade producenten Johan Reiven, som de tidigare samarbetade med på ”Svarta Plattan” 2005. Resultatet är en intensiv och hårt slående samling låtar som trummisen Adde Moon beskriver som en “naturlig uppföljning av det svarta albumet” och definitivt “ett album för fansen som bäst delas med goda vänner, kall öl och mycket starka högtalare”

© Gain – Fifth Island Music

print

Våra samarbetspartners