PETER JÖBACK – Artisteliten sluter upp och gästar den unika trädgårdskonsert 29 augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Peter Jöback är just nu högaktuell med Sommar i P1 och Så Mycket Bättre. Efter hyllningen av Peters 40 år på scenen i veckans Allsång På Skansen avslöjas två nya gästartister till hans onlinekonsert 29 augusti. Det bland andra artisterna Pernilla Wahlgren och Petra Marklund som kommer att gästa hans trädgårdskonsert.

För första gången bjuder Peter Jöback hem svenska folket till en unik konsertupplevelse på säkert avstånd. Peter har länge haft en dröm om en egenproducerad konsert från hans hem, en dröm som besannas den 29 augusti. Konserten kommer att vara 100% live där Peter tillsammans med en orkester kommer att uppträda i solnedgången med utsikt mot Stockholms skärgård. Under kvällen gästas han av ett flertal folkkär artister.

I början av augusti släppte Peter för första gången på tre år ny musik. Låten “Better Man” är inspirerad av samhällsrörelserna #Metoo och Black Lives Matter och han vill med låten inspirera fler att bli den bästa versionen av sig själva – man som kvinna. “Better Man” kommer premiärspelas för första gången inför publik under konsertkvällen.

Biljetter säljs både via reaktlive.com och showtic.se och arrangeras i ett samarbete mellan Reakt Live och Peter Jöback. Peter och bandet börjar kl 19:00 och spelar i ca 1,5 timme, men konserten kommer att finnas tillgänglig fram till midnatt samma kväll, om man vill titta senare.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners